Bedrijfsautoverzekering en dekking

U wenst uw bedrijfsauto’s goed te verzekeren. U heeft bij de bedrijfsautoverzekering de keuze uit de volgende drie dekkingen:
• Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) – de WA dekking is wettelijk verplicht en is daarom altijd onderdeel van uw motorrijtuigenverzekering. Hiermee dekt u de schade die u aan derden toebrengt met uw motorrijtuig (zowel materiaal als lichamelijk).
• Beperkt Casco – door te kiezen voor deze dekking naast de WA dekking, bent u voor een groot deel verzekerd tegen schade aan uw eigen auto of motor (denk bijvoorbeeld aan: brand, diefstal, storm, ruitbreuk, overstekend wild).
• Volledig Casco (All Risk) – deze dekking gaat nog iets verder dan beperkt casco, en verzekert ook schade als gevolg van botsen, slippen en omslaan (eigen schuld).

Daarnaast kunt u uw bedrijfsautoverzekering uitbreiden met een schadeverzekering inzittenden of een bonusbeschermer. Wij adviseren u graag over de meest passende dekking voor uw bedrijf. Neem nu vrijblijvend contact op met een verzekeringsadviseur van MJFP.