We are hiring!

Voor onze afdeling Schadeverzekeringen zoeken wij een enthousiaste Medewerker Binnendienst Schade.

Functieomschrijving
Als Medewerker Binnendienst Schade ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van administratieve en direct ondersteunende werkzaamheden op het gebied van schadeverzekeringen. Je draagt ook zorg voor de schadeafwikkeling, waarbij je veel contact zult onderhouden met klanten, verzekeraars en andere betrokken partijen. Daarnaast draag je zorg voor het ontvangen en te woord staan van klanten en het aannemen van de telefoon.

Het betreft een parttime functie (aantal uren nader in te vullen) per heden. Wij bieden een afwisselende functie in een professioneel, collegiaal en jong team met volop uitdagingen. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een tijdelijk contract, die bij gebleken geschiktheid op termijn omgezet kan worden naar onbepaalde tijd.

Functie-eisen
Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau en een klantgerichte en resultaatgerichte instelling. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en goede computervaardigheden. Je bent goed in staat om zelfstandig te werken. Je hanteert een nauwkeurige en gestructureerde werkwijze. Ervaring binnen het bank- en verzekeringswezen is een pre, net als het bezit van relevante WFT diploma’s (Basis/Schade).

Kenmerkend voor ons bedrijf is de informele en collegiale sfeer. Werknemers krijgen veel vrijheid, waardoor je kunt werken met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Interesse?
Stuur je sollicitatie per e-mail naar r.vansoerland@mjfp.nl voorzien van je CV en motivatie. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Robert van Soerland.