Vacature: Assistent Financieel Adviseur

Wij hebben een interessante vacature voor Assistent Financieel Adviseur open staan, en zijn op zoek naar iemand die ons mooie team komt versterken!

De werkzaamheden die je uitvoert als Assistent Financieel Adviseur zijn zeer divers. Je houdt je bezig met de zelfstandige afhandeling van dossiers op het gebied van hypotheken en (levens)verzekeringen. Je hebt daarbij contact met klanten, banken, verzekeraars, notarissen en andere partijen betrokken bij de afwikkeling van een hypotheek- of verzekeringsdossier. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en bent daarmee de stem van MJFP. Het is een uitdagende functie in een professioneel, collegiaal team met volop uitdagingen!

Klinkt interessant? Hier vind je de volledige vacature.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je graag onze nieuwe collega worden? Stuur dan je sollicitatie per mail naar s.koehorst@mjfp.nl voorzien van je CV en motivatie. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Particuliere klant bij MJFP

Wij bieden u als particuliere klant een volwaardig financieel dienstenpakket aan en nemen u de zorg voor uw financiële zaken daadwerkelijk uit handen! U kunt bij ons terecht voor advies over uw hypotheek, verzekeringen, pensioen, vermogen, krediet en meer. Zo heeft u alles dus onder één dak wat veel van onze klanten erg prettig vinden.

In het menu aan de linkerkant kunt u de keuze maken voor het onderwerp waar u graag meer over wilt weten.