Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Duurzaam XL, een gerenommeerde partner gespecialiseerd in de verduurzaming van woningen. Zij delen dezelfde toewijding als wij in het volledig ontzorgen van onze klanten. Zij bieden een totaalpakket aan: van het eerste advies tot aan het de daadwerkelijke installatie. Deze samenwerking stelt ons in staat om een compleet advies- en uitvoeringspakket aan te bieden, zodat je je woning op een efficiënte en duurzame manier kunt verbeteren.

Duurzaam XL: partner voor verduurzaming
Duurzaam XL biedt een totaaladvies voor de verduurzaming van je woning. Dit betekent dat zij niet alleen de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen in kaart brengen, maar ook de uitvoering ervan kunnen verzorgen indien je dat wenst. Of het nu gaat om het isoleren van je woning, het plaatsen van zonnepanelen of het installeren van een warmtepomp, Duurzaam XL staat voor je klaar met deskundig advies en een professionele uitvoering.

Onze financieringsadviezen
Onze adviseurs kunnen je adviseren over de financieringsmogelijkheden voor deze verduurzamingsmaatregelen. Er zijn verschillende manieren om dit te financieren, denk aan het verhogen van je hypotheek, het aangaan van een persoonlijke lening, of bijvoorbeeld het afsluiten van een lening bij de SVn of het Nationaal Warmtefonds. Je kunt verduurzaming ook (deels) betalen uit spaargeld, en er zijn subsidies beschikbaar. Wij helpen je graag bij het vinden van de meest passende oplossing voor jouw situatie.

De voordelen van verduurzaming
Dankzij het realiseren van energiebesparende maatregelen, kun je genieten van lagere maandlasten, verbeterd huiselijk comfort, een beter energielabel en een verhoogde waarde van je woning. Dit maakt verduurzaming niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een financieel verstandige beslissing!

Nieuwe keuken, badkamer of andere verbouwing?
Ga je bijvoorbeeld een nieuwe keuken, badkamer of aanbouw realiseren in je woning en je gaat daar een financiering voor regelen, dan is dat een mooi moment om ook eens na te denken over verduurzaming van je woning. Door alles in één keer te regelen en mee te nemen in de financiering, bespaar je jezelf dubbele financieringskosten. Daarnaast zal de besparing in je energiekosten de hogere maandlast door de verbouwing weer een stuk laten dalen. Dat scheelt!

Contact
Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze samenwerking en hoe wij je kunnen helpen je woning te verduurzamen. Samen met Duurzaam XL staan wij klaar om je te ondersteunen bij het maken van duurzame keuzes die goed zijn voor zowel je portemonnee als het milieu!

Particuliere klant bij MJFP

Wij bieden u als particuliere klant een volwaardig financieel dienstenpakket aan en nemen u de zorg voor uw financiële zaken daadwerkelijk uit handen! U kunt bij ons terecht voor advies over uw hypotheek, verzekeringen, pensioen, vermogen, krediet en meer. Zo heeft u alles dus onder één dak wat veel van onze klanten erg prettig vinden.

In het menu aan de linkerkant kunt u de keuze maken voor het onderwerp waar u graag meer over wilt weten.