Is je reisverzekering nog actueel?

De zomervakantie is in aantocht! De kans is groot dat je een doorlopende reisverzekering hebt. Maar je leven verandert voortdurend en wellicht voldoet jouw reisverzekering niet meer aan de actuele situatie. Het is dan ook goed om voor vertrek de verzekering nog even door te lopen.

Is je gezinssamenstelling veranderd en is iedereen binnen het gezin wel verzekerd? Valt jouw vakantiebestemming binnen het dekkingsgebied? Ga je een sport beoefenen zoals raften of bergbeklimmen en is die activiteit gedekt? Auto- of brommerhuur in het buitenland? Soms is een aparte verzekering nodig.

Een reisverzekering helpt niet alleen bij schade of verlies van je bagage. Moet je bijvoorbeeld met spoed terug naar Nederland of word je tijdens jouw verblijf in het buitenland opgenomen in het ziekenhuis? Neem dan altijd direct contact op met de hulpdienst. In geval van nood zorgt de hulpdienst vaak eenvoudig en snel voor een oplossing.

Verzekeringscheck?
Wil je weten of jouw reisverzekering nog actueel is of wil je hier graag advies over? Neem dan gerust contact met ons op.