Afsluiten reis- en annuleringsverzekering

U heeft uw vakantie geboekt, en kunt niet wachten om te vertrekken! Denkt u wel nog even aan uw reisverzekering? Elke reis, hoe goed ook geregeld, brengt extra risico’s met zich mee, waardoor de kosten van uw vakantie plotseling onvoorzien hoog kunnen worden. Met een goede reisverzekering kunt u onbezorgd op reis!

Wanneer u meerdere malen of voor langere tijd een reis maakt, adviseren wij u een doorlopend reisverzekering af te sluiten. Deze verzekering verzekert u het hele jaar door van een zorgeloze vakantie, ongeacht uw vakantiebestemming.

Dekking

Het basispakket van een doorlopende reisverzekering verzekert standaard zaken als beschadiging, verlies of diefstal van bezittingen, extra reis- en verblijfkosten, en onverwachte ziekte of ongeval. De verzekering is in heel Europa van kracht voor recreatieve reizen die maximaal 60 dagen duren.

Daarnaast kunt u bij uw reisverzekering diverse aanvullende modules afsluiten, zodat uw verzekering geheel aansluit op uw wensen. U heeft de keuze uit de volgende modules:
• Annuleringskosten – deze verzekering vergoedt u de reissom bij het niet doorgaan van de vakantie vanwege bijv. ziekte, een overlijden in de familie of werkloosheid.
• Geneeskundige kosten – hiermee bent u verzekerd voor vergoeding van medische kosten tijdens uw vakantie die u niet vergoed krijgt door uw zorgverzekeraar.
• Werelddekking – met deze module reist u zonder zorgen ook buiten Europa.
• Winter/onderwatersport

Vraag direct een offerte aan of maak een afspraak met een verzekeringsadviseur van MJFP.