Motorrijtuigenverzekering en dekkingen

Welk type auto of motor u ook rijdt: u wilt er zeker van zijn dat uw voertuig goed is verzekerd.

Dekking

U heeft bij uw motorrijtuigenverzekering de keuze uit de volgende drie dekkingen:
• Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) – de WA dekking is wettelijk verplicht en is daarom altijd onderdeel van uw motorrijtuigenverzekering. Hiermee dekt u de schade die u aan derden toebrengt met uw motorrijtuig (zowel materiaal als lichamelijk).
• Beperkt Casco – door te kiezen voor deze dekking naast de WA dekking, bent u voor een groot deel verzekerd tegen schade aan uw eigen auto of motor (denk bijvoorbeeld aan: brand, diefstal, storm, ruitbreuk, overstekend wild).
• Volledig Casco (All Risk) – deze dekking gaat nog iets verder dan beperkt casco, en verzekert ook schade als gevolg van botsen, slippen en omslaan (eigen schuld).

Schadeverzekering inzittenden

U kunt u auto- of motorverzekering uitbreiden met een schadeverzekering voor inzittenden. Deze verzekering vergoedt de schade die zowel de bestuurder als de inzittenden in uw auto hebben door een ongeval.

Bonusbeschermer

U kunt een zogenaamde Bonusbeschermer meeverzekeren. Dit geeft u het recht éénmaal per verzekeringsjaar een schade te claimen die eigenlijk gevolgen voor uw verzekeringspremie zou hebben. Met de Bonusbeschermer verliest u geen korting op uw premie.

Vraag direct een offerte aan of maak een afspraak met een verzekeringsadviseur van MJFP.