MJFP hypotheken

Suzanne Koehorst, financieel adviseur en directielid

"Het is belangrijk dat u bij het kopen van een woning ook denkt aan later. Als u in de toekomst bijvoorbeeld minder wilt gaan werken vanwege een kinderwens, is de hypotheek dan nog steeds betaalbaar? Wij helpen u bij het maken van een verantwoorde keuze."

Hypotheken

U kunt bij MJFP Financiële Planning terecht voor een persoonlijk en gedegen hypotheekadvies. Wij bieden u een scherpe rente en kijken welke hypotheek het beste bij u past. Omdat wij volledig onafhankelijk zijn kunnen wij vrijwel alle aanbieders op de markt met elkaar vergelijken en beoordelen welke partij u het beste aanbod kan doen. Wij behartigen uw belangen richting bank en notaris en ontzorgen u gedurende het gehele hypotheektraject.

Wij kijken bij ons advies verder dan de hypotheek alleen. Wij adviseren u niet alleen over de juiste hypotheekvorm(en) en rentevariant voor u, maar ook over de wijze waarop u de risico’s bij overlijden en arbeidsongeschiktheid goed kunt afdekken. En we kijken of de hypotheek nog steeds passend is als u straks met pensioen gaat. Een hypotheekverplichting heeft namelijk grote gevolgen voor uw financiële situatie, nu en in de toekomst. Zo kunt u zorgeloos genieten en uw financiële wensen realiseren.

Lees meer over:
• Hypotheekvormen
• Hoeveel kunt u lenen?
• Wat te regelen voor een hypotheek

Voor persoonlijk advies over hypotheken kunt u direct een afspraak maken met een hypotheekadviseur van MJFP.