Advies bij echtscheiding: duidelijkheid voor nu, zekerheid voor morgen

Wanneer u besluit uit elkaar te gaan, komt u met veel vragen te zitten. Echtscheiden is immers een emotioneel, maar ook financieel en fiscaal ingrijpend proces. Wij kunnen u hierin begeleiden. Wij brengen uw financiële en fiscale situatie volledig in beeld en stellen in samenspraak met beide partijen de verdeling op, waarin wordt bepaald wat er gebeurt met zaken als uw woning, pensioen, spaartegoeden, inboedel, auto(s), etc. Wanneer u kinderen heeft, kunnen wij ook een ouderschapsplan voor u opstellen.

Daarnaast kunnen wij u (indien gewenst) individueel aanvullend advies geven over uw nieuwe financiële situatie. Zo kunnen wij u bijv. adviseren over de hypotheek voor uw nieuwe woning, de verzekeringen die u nodig heeft, hoe uw pensioensituatie er nu uitziet, etc.

Wij geven u antwoord op concrete vragen zoals: ‘Hoe verdelen we al onze spullen? Kan ik hier blijven wonen? Hoeveel houd ik straks per maand over? Kan ik straks een nieuwe woning kopen?’. Zo krijgt u duidelijkheid voor nu, en zekerheid voor morgen.

Heeft u vragen over onze advisering? Kijkt u dan eens bij de veelgestelde vragen over onze dienstverlening op het gebied van echtscheidingen.

Wilt u graag een afspraak maken met een echtscheidingsadviseur van MJFP, neemt u dan gerust contact met ons op.

Scheidingsspreekuur

Vijf professionals in echtscheidingsadvies- en bemiddeling hebben hun expertise en ervaring gebundeld om de zaken en belangen van mensen die uit elkaar gaan goed te regelen. Een van die professionals is onze echtscheidingsadviseur Sanne Elbers. Op verzoek kunt u met haar een vrijblijvende afspraak plannen. Meer informatie treft u op:  www.scheidingsspreekuur.com.