Sanne Elbers

Financieel adviseur / Echtscheidingsadviseur / Directielid
s.elbers@mjfp.nl
Specialisatie(s): Hypotheken / Echtscheidingsadvies

Sanne heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is werkzaam bij MJFP sinds 2011. Sinds haar start in de financiële sector heeft zij diverse vakdiploma’s behaald (o.a. Erkend Financieel Adviseur en Register Financieel Echtscheidingsadviseur). Vanwege haar gecombineerde financiële, fiscale en juridische achtergrond kan zij haar klanten op een unieke wijze bijstaan. Sinds juli 2018 is Sanne mede-eigenaar van MJFP.

In haar rol als financieel adviseur voorziet Sanne haar klanten van advies bij de aankoop danwel herfinanciering van een eigen woning. Daarnaast begeleidt zij mensen tijdens de financiële en fiscale afwikkeling van een echtscheidingstraject. Zij vindt voornamelijk de afwisseling in haar werk erg leuk.

Sanne vindt met name duidelijkheid richting klant erg belangrijk tijdens het adviestraject. “De klant zit vaak met veel vragen en onzekerheden. Met het juiste advies en een goede begeleiding ontstaat er snel meer zekerheid over de toekomst. Ik zorg ervoor dat de klant precies weet hoe hij of zij ervoor staat en de juiste keuzes kan maken”. Doortastendheid en een persoonlijke aanpak: dat is waar Sanne voor staat.