Wij hebben per 1 juli afscheid genomen van Mathieu Fluit aangezien hij nu dan echt gaat genieten van zijn welverdiende pensioen!
Na een mooie, succesvolle carrière bij onder andere Rabobank, Akkermans Van Elten en Hans Janssen heeft Mathieu in 2005 MJFP (mede) opgericht. Onder zijn leiding is MJFP uitgegroeid tot een bloeiend, succesvol bedrijf dat al vele mensen heeft kunnen en mogen begeleiden bij hun financiële zaken. In 2018 heeft Mathieu de hypotheken- en leventak al overgedragen aan Robbert Vos, Sanne Elbers en Suzanne Koehorst. Onlangs droeg hij het onderdeel schadeverzekeringen over aan collega Robert van Soerland. Zij zullen met het hele team in de toekomst samen blijven werken aan het doel dat bij ons altijd centraal staat: mensen van kwalitatief hoogstaand financieel advies voorzien op een laagdrempelige, persoonlijke manier.
Na de zomer zal er een afscheidsborrel volgen voor genodigden, als de maatregelen dat weer toestaan.
Wij zijn Mathieu dankbaar voor alles wat hij voor MJFP en ons persoonlijk heeft betekend, en wensen Mathieu een heerlijk pensioen toe, samen met Claire en zijn familie!

Particuliere klant bij MJFP

Wij bieden u als particuliere klant een volwaardig financieel dienstenpakket aan en nemen u de zorg voor uw financiële zaken daadwerkelijk uit handen! U kunt bij ons terecht voor advies over uw hypotheek, verzekeringen, pensioen, vermogen, krediet en meer. Zo heeft u alles dus onder één dak wat veel van onze klanten erg prettig vinden.

In het menu aan de linkerkant kunt u de keuze maken voor het onderwerp waar u graag meer over wilt weten.