“Bouw ik genoeg pensioen op? Hoe kan ik de aanschaf van onze zonnepanelen het beste financieren? We willen graag verhuizen, maar tot welk bedrag kunnen we aankopen? En wat worden dan onze maandlasten?”

Allemaal vragen die wij voor je kunnen beantwoorden! Wij vertellen je er graag meer over. Kom langs tijdens het inloopspreekuur voor financieel advies dat wij binnenkort organiseren. Op woensdag 1 maart en vrijdag 24 maart ben je tussen 9.00 en 16.00 uur van harte welkom om bij ons binnen te lopen voor een vrijblijvend gesprek met één van onze financieel adviseurs.

Wil je er zeker van zijn dat je direct terechtkunt, meld je dan aan via binnendienst@mjfp.nl. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per mail. Je bent van harte welkom!

Particuliere klant bij MJFP

Wij bieden u als particuliere klant een volwaardig financieel dienstenpakket aan en nemen u de zorg voor uw financiële zaken daadwerkelijk uit handen! U kunt bij ons terecht voor advies over uw hypotheek, verzekeringen, pensioen, vermogen, krediet en meer. Zo heeft u alles dus onder één dak wat veel van onze klanten erg prettig vinden.

In het menu aan de linkerkant kunt u de keuze maken voor het onderwerp waar u graag meer over wilt weten.