Onze dienstverlening

MJFP Financiële Planning is een allround financieel adviesbureau. Wij voorzien onze klanten van advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen, financiële planning, pensioenen, vermogensbeheer, echtscheidingsadvies en meer. Wij zijn voor onze klanten voortdurend bezig met allerlei financiële vraagstukken zoals “Hoe financier ik mijn nieuwe woning het beste?”, “Kan ik eerder stoppen met werken?” en “Hoe kan ik me optimaal en betaalbaar verzekeren tegen het risico van arbeidsongeschiktheid?”. U kunt bij ons terecht met al uw financiële vragen.

Onafhankelijk
Omdat wij volledig onafhankelijk zijn kunnen wij vrijwel alle banken en verzekeraars op de markt met elkaar vergelijken en beoordelen welke partij u het beste aanbod kan doen. Wij behartigen uw belangen richting bank of verzekeraar en andere betrokken partijen en nemen u de zorg voor uw financiële zaken daadwerkelijk uit handen. U leest hier meer over de voordelen van een onafhankelijke adviseur.

Onze tarieven
Voordat wij aanvangen met de werkzaamheden voor u, zullen wij uiteraard heldere afspraken met u maken over het tarief dat wij zullen hanteren, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hier leest u meer over onze tarieven.

Documentatie
Onze dienstenwijzer
Onze vergelijkingskaarten
Onze Algemene Voorwaarden
Brochure about the services of MJFP in English
Intern beloningsbeleid MJFP
BTW nummer MJFP BV: NL8141.75.594.B01
BTW nummer MJFP Intermediair BV: NL8141.75.843.B01