Besparen op uw overlijdensrisicoverzekering?

Besparen op uw overlijdensrisicoverzekering? Wij kijken graag voor u of dat kan. De laatste jaren zijn de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen sterk gedaald vanwege hevige concurrentie tussen de verzekeraars op deze markt. Dit betekent dat u, als u nu overstapt naar een andere verzekeraar, mogelijk kunt besparen. Heeft u een overlijdensrisicoverzekering lopen en wilt u weten of u bij een andere verzekeraar goedkoper uit bent, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we uw huidige verzekering controleren en vergelijken met de premies en voorwaarden van andere partijen. Daarnaast kan het ook een mooi moment zijn om na te gaan of de dekking van de verzekering nog steeds passend is bij uw huidige situatie. Dit kunnen we indien u dat wenst voor u berekenen.

Rokers of niet-rokers tarief
Verder is het interessant om na te gaan of uw huidige risicoverzekering is uitgebracht op het rokerstarief of het niet-rokerstarief. Mocht uw verzekering lopen tegen het rokerstarief, en bent u inmiddels (minimaal 2 jaar) gestopt met roken, dan kunt u dit bij de meeste verzekeraars laten aanpassen op uw polis. Ook hiermee kunt u besparen op uw maandpremie.

Wanneer uw verzekering loopt tegen het niet-rokerstarief en u (weer) rookt, dan is het ook belangrijk dat u dit aan ons doorgeeft. Het tarief dient dan namelijk te worden aangepast. Wanneer dit niet gebeurt, kan het zo zijn dat de verzekeraar een lager bedrag zal uitkeren bij een onverhoopt overlijden.

Persoonlijk advies?
Heeft u vragen over uw overlijdensrisicoverzekering, of wilt u graag dat wij voor u nagaan of u maandelijks kunt besparen, neemt u dan even contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.