Scheidingsspreekuur Nijmegen

Datum: 27-07-2017

Heeft u vragen over scheiden? Dan kunt u iedere eerste woensdag van de maand, van 9.00 tot 10.30 uur, terecht op het gratis spreekuur van Scheidingsspreekuur Nijmegen. U kunt daar vrijblijvend informatie en advies inwinnen over uw scheiding. Het Scheidingsspreekuur Nijmegen is gevestigd in het kantoor van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten aan de Sint Annastraat 125-127 in Nijmegen. 

Samenwerking van professionals in echtscheidingsadvies- en bemiddeling

Een echtscheiding is ingrijpend en brengt veel onzekerheden en vragen met zich. Het team van Scheidingsspreekuur Nijmegen biedt mensen die gaan scheiden snel duidelijkheid over hun situatie en mogelijkheden. Zes professionals in echtscheidingsadvies- en bemiddeling hebben hun expertise en ervaring gebundeld om de zaken en belangen van mensen die uit elkaar gaan goed te regelen. Mensen kunnen het gratis scheidingsspreekuur bezoeken en hun vragen aan de adviseurs van het spreekuur voorleggen. Door de onderlinge samenwerking van een mediator, advocaat, notaris, belastingadviseur en twee financieel echtscheidingsadviseurs krijgen mensen het advies en de ondersteuning die het beste aansluit en bij hun situatie past. 

Team Scheidingsspreekuur Nijmegen 

Het team van het Scheidingsspreekuur Nijmegen bestaat uit: 
 • Elise Jansen, MfN register familiemediator & KIES omgangsbegeleider, Apart Verder, Scheiden en Mediation.
  De mediator begeleidt het scheidingsproces, leidt het gesprek tussen de scheidende partijen in goede banen en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant en/of ouderschapsplan.
 • Sigrid Ebbeng-Horstman, familierecht advocaat, Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten.
  De advocaat behartigt de belangen, begeleidt bij het maken van afspraken tussen beide partijen en zorgt ervoor dat deze worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Als partijen er samen niet uitkomen, ondersteunt de advocaat in gerechtelijke procedures.
 • Marie-Louise van de Geer, notaris personenrecht en familierecht, Hoge van Gerven Notarissen.
  De notaris maakt inzichtelijk wat er geregeld moet worden, helpt scheidende partijen daarin goede keuzes te maken en legt de gemaakte afspraken vast in een scheidingsconvenant.
 • Ron Tijssen, RB Senior Belastingadviseur, BOL adviseurs.
  De belastingadviseur begeleidt en adviseert in de fiscale gevolgen van een echtscheiding, in het bijzonder bij ondernemingen. Hij brengt de belastingrechten en -plichten in beeld en zorgt voor een fiscaal optimale afwikkeling.
 • Mathieu Fluit en Sanne Elbers, financieel echtscheidingsadviseurs bij MJFP.
  De financieel echtscheidingsadviseurs brengen het financiële plaatje volledig in beeld. Zij bieden duidelijkheid in de mogelijke verdeling van woning en inboedel, pensioen, spaartegoeden en bezittingen.

Naar het spreekuur 

Mensen die vrijblijvend informatie en advies over hun scheiding willen inwinnen, kunnen voor een gratis consult naar het scheidingsspreekuur komen. Als zij zeker willen zijn van een plek of met een specifiek persoon uit het team willen spreken, kunnen zij zich aanmelden via de website www.scheidingsspreekuur.com. Zij kunnen daarbij aangeven of zij een algemeen consult willen of direct met een van de specialisten willen spreken. 
Terug naar het nieuwsoverzicht